home servicii despre noi contact
Language:     |     

Despre Companie

Manuello24.ro / Despre companie

Suntem o firmă românească cu acţionarat german, activitatea noastră principală este de a oferii servicii de consultanţă pentru firmele româneşti si germane interesate de exportul/importul de bunuri si servicii. Firma a fost înfiinţată in anul 2004 în Tg. Mureş. Înca de atunci am început să colaborăm cu companii româneşti care erau in căutare de parteneri germani. Pe atunci activitatea noastră se concentra pe parteneriate în industria tipografică.

Experienţa acumulată de-a lungul timpului, ne-a determinat sa ne extindem serviciile spre alte domenii. Astfel, începand cu anul 2010 am stabilit o serie de domenii unde putem sprijinii exportatori/importatori interesaţi de oportunitaţile pieţelor românesti si germane.

Am obţinut o experienţă solidă in mediu internaţional, experienţă pe care dorim să împartăşim cu cei care doresc să întreprindă activitaţi de import si export.  Obiectivele noastre sunt: identificarea soluţiilor potrivite nevoilor particulare ale fiecarui partener si asigurarea unor servicii de înaltă calitate.

Prima pagina Servicii Despre noi Contact
Copyright © Manuello24. Toate drepturile rezervate.